Tarvis läheb (retsept neljale):
T6 muna
4 keedetud kartulit
1 paprika
1 suvikõrvits
1 keskmine sibul
100 g Epiima Pizzamix riivjuustu
Näpuotsaga soola ja pipart
Oliivõli ja võid
Valmistamine:
Keeda kartulid ja lõika tükkideks. Võid kasutada ka eelmisest õhtust üle jäänud keedetud kartuleid. Koori ja haki sibul peeneks. Tükelda paprika ja suvikõrvits kuubikuteks. Kuumuta oliivõli ja või segu pannil ning pruunista selles kartulitükid. Lisa sibul, suvikõrvits ja paprika ning prae kuldseks. Klopi munad kausis lahti ning maitsesta soola-pipraga. Lisa munasegule kartul, sibul, suvikõrvits, paprika ja riivjuust ning sega õrnalt läbi. Vala omletisegu kuumale pannile ja küpseta see nõrgal kuumusel peaaegu valmis. Kata valminud omlett sobiva suuruse taldrikuga ning keera pann tagurpidi – nii jääb kohev omlett terveks. Paku omleti kõrvale värsket salatit.
Retsepti autor: Põhjaka mõis