TARVIS LÄHEB:
PÕHJAKA JUUSTUSAI
värsket saia
sibulat
peekonit
juustu
magusamat sinepit
JUUSTUKASTE
50 g Epiima 82% võid
50 g jahu
500 ml piima
kaks suurt peotäit Epiima Eesti juustu
näpuotsaga soola
KUIDAS TEHA:
Valmista juustukaste. Selleks sulata potis või ja lisa jahu. Sega vispliga kuni need on täielikult segunenud ning saavutanud pisut tumedama värvi. Seejärel lisa piim ning vispelda pidevalt, et kastmesse klimpe ei tekiks. Viimasena lisa riivitud juust, sega korralikult läbi ja lisa sool.
Sooja kihilise juustusaia valmistamiseks määri saiale veidi sinepit ning lao sellele järgemööda krõbe peekon, sibul ja juustuviilud. Sinna vahele lisa ka juustukaste, et tulemus jääks eriti mahlane. Kastme peale vajuta teine saiaviil ning rösti burger võiga määritud pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Naudi!
Retsepti autor: Põhjaka mõis